Distansutbildning: ISO 45001:2018 – modern arbetsmiljöledning, 3 h

Arbetsmiljö är i ropet av många skäl. Arbetsmiljöverket håller på att se över föreskrifterna. Vi har nyligen fått en ny ISO-standard. Ohälsotalen sticker i höjden.

Det är en angelägen fråga som rätt hanterat bidrar till hälsa och säkerhet, företagets positiva utveckling samt långsiktiga framgång. Hur kan vi arbeta på samma systematiska och förebyggande sätt med arbetsmiljöfrågorna som med kvalitets- och miljöfrågorna? Hur kan vi minska sjukdomar och ohälsa, men också främja de så kallade friskfaktorerna? Tillsammans belyser vi ISO 45001:2018 och ger praktiska exempel. ISO 45001:2018 - din vän i arbetsmiljöarbetet.

Ta chansen att utbilda er online! Du sitter hemma i lugn och ro!

Vi kör via Zoom!

Varmt välkommen med din anmälan!

Information

Datum: 27 april, 2020 Tid: 08:30 - 11:30 Plats: Distans - Online Pris: 1900 kr
Lägg till i Min kalender
Utbildningsansvarig: Martin Freed Tel: 0706-95 97 96

För vem

Distansutbildningen riktar sig till dig behöver sätta dig in i den nya internationella arbetsmiljöstandarden ISO 45001:2018. Det gäller troligen kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösamordnare, chefer och skyddsombud.

Praktisk information

För mer info se våra anmälningsvillkor.

Program

  • Arbetsmiljöns tre dimensioner – fysisk, organisatorisk och social
  • Arbetsmiljöledning enligt ISO 45001:2018 – en översikt
  • Jämförelse med svensk arbetsmiljölagstiftning
  • Övergångsregler OHSAS 18001 till ISO 45001
  • Likheter och skillnader med ISO 9001 och ISO 14001
  • Att minska sjukdomar och ohälsa, men också främja det som är bra
  • Tuffare ledarskapskrav – vad förväntas av chefer?
  • 8 principer för att lyckas
  • Tolkning, exempel och praktiska erfarenheter

Anmälan

Distansutbildning: ISO 45001:2018 – modern arbetsmiljöledning, 3 h

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer