Distansutbildning: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 – utveckling istället för ångest, 3 h

Dags att se på ISO med nya ögon? Så som det ska vara och så som det är tänkt? Då är denna distansutbildning en mycket klok investering. Den riktar sig till dig som arbetar i en organisation som ska ISO-certifiera sig eller som behöver göra en ”refresh” när det gäller synen på ledningssystem och standarder. Du kommer att få exempel, metodik och engagemang för att kunna utveckla ett integrerat verksamhetssystem som uppfyller kraven i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Dags att rocka loss. Dags att utveckla företaget.

Ta chansen att utbilda er online! Du sitter hemma i lugn och rol

Vi kör via Zoom!

Varmt välkommen med din anmälan!

Information

Datum: 21 april, 2020 Tid: 08:30 - 11:30 Plats: Distans - Online Pris: 1900 kr
Lägg till i Min kalender
Utbildningsansvarig: Martin Freed Tel: 0706-95 97 96

För vem

Distansutbildningen riktar sig till dig som står i begrepp att ISO-certifiera er eller som behöver göra en ”refresh” när det gäller att samordna och integrera ledningssystem.

Praktisk information

För mer info se våra anmälningsvillkor.

Program

  • Den viktiga skillnaden mellan ledningssystem och standarder
  • Vad menas med kvalitet, miljö och arbetsmiljö?
  • Att uppfylla ISO-krav – vilka är frihetsgraderna?
  • Vilka krav är lika och vilka är unika?
  • Översikt: ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001
  • 8 principer för att lyckas
  • Att bygga och skapa engagemang för integrerade ledningssystem
  • Hur bra är man om man är certifierad?
  • Praktiska tips och exempel

Anmälan

Distansutbildning: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 – utveckling istället för ångest, 3 h

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer