8 november 2019

ISO-certifiering – En komplett guide

Fotografi på en legofigur i form av en Stormtrooper som går genom ett ökenlandskap med fotspår som försvinner bort i oskärpa bakom figuren i sanden.

Lyckas med ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

 

För företag som står inför en certifiering…

Vi möter ofta personer som fått ansvaret att ta sitt företag till en ISO-certifiering. Det kan vara svårt att veta var man ska börja. I den här guiden delar vi med oss av våra bästa tips och knep för att driva ett effektivt och rationellt certifieringsprojekt som levererar riktiga förbättringar i verksamheten. Vi hoppas den hjälper dig att undvika the dark side! Är ledningssystem och ISO-certifiering helt nytt för dig, starta med artikeln ISO-certifiering − Varför? Vad? Hur?

…och för företag som redan är certifierade

För vi vet att det finns många företag som är frustrerade över att arbetet med ISO-certifikatet inte ger fler och bättre effekter. Istället för förbättring är känslan att certfieringen mest gav krångliga IT-system och oändligt mycket papper. Därför är den här guiden också till dig som ansvarar för en befintlig certifiering och vill ha inspiration och tips vad som kan göras annorlunda och enklare.

Har du frågor eller vet du redan att du vill ha stöttning att komma igång?

Vi erbjuder stöd vid ISO-certfieringar enligt ISO 9001, 14001 och 45001 och stöttar er gärna med till exempel en nulägesanalys eller utbildning.

Lycka till!

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner ISO-certifiering - En komplett guide