Frukostseminarium: Strategiskt hållbarhetsarbete

Vad innebär ett strategiskt hållbarhetsarbete i praktiken? Utifrån erfarenheter och forskning föreslår vi ett sätt att tänka och agera för att utveckla hållbara och framgångsrika verksamheter.

Information

Datum: 5 april, 2019 Tid: 08:00 - 09:15 Plats: Gamla Almedalsvägen 19, Göteborg
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Bygg inifrån och ut, utifrån och in

Utgångspunkten i arbetet är att bygga vidare på det som är bra (inifrån och ut) och forma en tydligare identitet, riktning och strategi med stöd i ett omgivningsperspektiv på vår verksamhet (utifrån och in). Det här är en fråga om att inleda en process av lärande där vi återkommande jobbar inifrån och ut, respektive utifrån och in. På det sättet kan vi bli bäst på att bli bättre med fokus på rätt frågor. Vi finner vår riktning och kan bygga en starkare, mer fokuserad och mer hållbar verksamhet.

Föreläser gör Efforts Stefan Book. Stefan har en PhD i Total Quality Management (TQM), vilket är lika med strategiskt hållbarhetsarbete. Han har många års erfarenhet av att rådge och stötta kunder i hållbarhetsarbetet.

Praktisk information

Seminariet  äger rum kl 8.00 – 9.15 i Efforts lokaler i Göteborg och frukosten kommer från Medveten Grön. Bjud gärna med en kollega eller en vän. Antalet platser är begränsade.

Hitta hit: Spårvagn 2 och 4 stannar vid Almedal, två hållplatser från Korsvägen. Det finns även parkeringsplatser precis utanför Efforthuset. OBS! parkera ej på grusplanen eller andra reserverade P-platser.

 

Varmt välkommen!

Anmälan

Frukostseminarium: Strategiskt hållbarhetsarbete

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar