Frukostseminarium – ISO 45001: Äntligen en ISO-standard för arbetsmiljö!

I början av 2018 publicerades standarden ISO 45001. Den ersätter OHSAS 18001 och är uppbyggd på samma sätt som de nya versionerna ISO 9001 och ISO 14001. Vad innebär det för dig och din organisation? Välkommen på ett helt kostnadsfritt frukostseminarium!

Få platser kvar!

Information

Datum: 28 maj, 2018 Tid: 08:00 - 09:15 Plats: Gamla Almedalsvägen 19, hus C
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Företag och organisationer har en stor möjlighet – och ansvar – att förebygga ohälsa och olyckor. Medarbetare som är hela, friska och trivs är en viktig framgångsfaktor. ISO 45001 är framtagen av de främsta experterna på arbetsmiljö och är ett heltäckande verktyg för att arbeta systematiskt för en bättre arbetsmiljö. Att många av kraven numera är gemensamma med ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö) visar att frågorna hör ihop och att ett bra arbete ger effekter på alla dessa områden.

Få en genomgång av de viktigaste nyheterna såsom krav på omvärldsbevakning, ledarskap samt risker och möjligheter samt tips för arbetet med att uppfylla kraven.

Föreläser gör Efforts Martin Freed. Martin är medlem i Swedacs arbetsmiljökommitté där bland annat utvecklingen av ISO 45001 stått i fokus det senaste året.

Seminariet  äger rum kl 8.00 – 9.15 i Efforts lokaler i Göteborg och frukosten kommer från Medveten Grön. Bjud gärna med en kollega eller en vän. Antalet platser är begränsade.

Varmt välkommen!

 

Anmälan

Frukostseminarium – ISO 45001: Äntligen en ISO-standard för arbetsmiljö!

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer