Webinar – Strategiskt hållbarhetsarbete

Vad innebär ett strategiskt hållbarhetsarbete i praktiken? Utifrån erfarenheter och forskning föreslår vi ett sätt att tänka och agera för att utveckla hållbara och framgångsrika verksamheter.

Information

Datum: 13 oktober, 2017 Tid: 10:30 - 11:00 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Bygg inifrån och ut, utifrån och in

Utgångspunkten i arbetet är att bygga vidare på det som är bra (inifrån och ut) och forma en tydligare identitet, riktning och strategi med stöd i ett omgivningsperspektiv på vår verksamhet (utifrån och in). Det här är en fråga om att inleda en process av lärande där vi återkommande jobbar inifrån och ut, respektive utifrån och in. På det sättet kan vi bli bäst på att bli bättre med fokus på rätt frågor. Vi finner vår riktning och kan bygga en starkare, mer fokuserad och mer hållbar verksamhet.

Föreläser gör Efforts Stefan Book. Stefan har många års erfarenhet av att rådge och stötta kunder i hållbarhetsarbetet. Han har en PhD inom kvalitetsutveckling och är VD på Effort.

 

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 10:30 – 11:00, därefter hänger Stefan kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

Anmälan

Webinar – Strategiskt hållbarhetsarbete

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar