Webinar – ISO-certifiering, utveckling eller ångest?

Funderar du och din organisation på att certifiera er enligt någon eller flera av ledningssystemstandarderna ISO 9001, ISO 14001 eller OHSAS 18001/ISO 45001? Det finns många vägar till en certifiering, både bra och dåliga. Vägvalet avgör om du får driv i organisationen eller mest skapar ångest i ett arbete som inte ger något större värde.

Information

Datum: 10 november, 2017 Tid: 10:30 - 11:00 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

ISO-certifiering - ett sätt att driva utveckling

Har era kunder börjat ställa krav på att ni ska vara certifierade? Kanske har er verksamhet växt och nu behövs det mer ordning och reda? Oavsett anledning finns det många fördelar med den struktur och uppföljning en certifiering innebär. Men det gäller att göra det rätt. Vi på Effort stöttar organisationer så att utvecklingsarbetet med processkartläggning, riskanalyser, internrevisioner, ledningens genomgång med mera ger värdefulla effekter i verksamheten.

Föreläser gör Efforts Niclas Järnros. Niclas har varit med sedan Effort startades och stöttat många verksamheter fram till certifiering.

Som uppvärmning inför seminariet rekommenderar vi blogginlägget Ledningssystem som håller – 10 principer att bygga vidare på.

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 10:30 – 11:00, därefter hänger Niclas kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

 

Anmälan

Webinar – ISO-certifiering, utveckling eller ångest?

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar