Webinar – ISO-certifiering, utveckling eller ångest?

Funderar du och din organisation på att certifiera er enligt någon eller flera av ledningssystemstandarderna ISO 9001, ISO 14001 eller ISO 45001? Det finns många vägar till en certifiering, både bra och dåliga. Vägvalet avgör om du får driv i organisationen eller mest skapar ångest i ett arbete som inte ger något större värde.

Information

Datum: 9 november, 2018 Tid: 10:00 - 10:30 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

ISO-certifiering - ett sätt att driva utveckling

Har era kunder börjat ställa krav på att ni ska vara certifierade? Kanske har er verksamhet växt och nu behövs det mer ordning och reda? Oavsett anledning finns det många fördelar med den struktur och uppföljning en certifiering innebär. Men det gäller att göra det rätt!

Det innebär att arbeta så att processkartläggning, riskanalyser, internrevisioner, ledningens genomgång etc ger er, dels ett certifikat, men framförallt värdefulla resultat och effekter i verksamheten.

Seminariet vänder sig till er som funderar på att ISO-certifiera er såväl som till er som redan är certifierade men upplever att det borde gå att få mer värde ut av arbetet.

Föreläsare

Föreläser gör Efforts Kristian Siverbo och Martin Jansmyr. Kristian är utbildare, konsult och forskare inom verksamhetssystem, innovation och kvalitetsutveckling. Kristian har agerat rådgivare och utbildare i de flesta branscher och har arbetat med ISO-standarder sedan drygt tjugo år tillbaka. Martin har stöttat företag i arbetet med att bli certifierade och drivit processutveckling med fokus på att koppla arbetet till affärsidé, strategi, värderingar med mera.

 

Praktisk information

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 10:00 – 10:30, därefter hänger föreläsaren kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

 

Varmt välkommen!

Anmälan

Webinar – ISO-certifiering, utveckling eller ångest?

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Kristian Siverbo

Civilingenjör, Civilekonom
Managementkonsult
Tel: 0768-45 74 59

Förändringsglädje är något som fascinerar mig, både inom de projekt jag leder, och i min forskning. ...Efter mer än 20 års arbete med förändringsledning i olika former, ser jag glädjen i arbetet som en avgörande faktor i hur framgångsrikt arbetet blir. Och detta gäller oavsett inom vilket av mina kompetensområden jag arbetar: medarbetardriven innovation, ledningssystem eller kvalitetsutveckling.

Min styrka som konsult är en bredd som gör det möjligt att snabbt förstå och analysera kundens hela verksamhet. Jag har gedigen erfarenhet som projektledare och managementkonsult, som gruppchef och medlem av företagsledningen, och som utbildare och utvecklare av ledningssystem som förenar strategi med operativ verksamhet. Jag har genom åren haft återkommande sejourer utanför Sveriges gränser, och har då bott i t.ex. Hong Kong, Montreal, Mexiko City, Maputo och Sydney.

Jag är intresserad av verksamheter som präglas av framåtanda och nytänkande, såväl som struktur och ordning, projekt där en helhetssyn på företagande är en förutsättning, och utmaningar där mina internationella erfarenheter kommer till användning.
Läs mer