Webinar – Hållbarhetsredovisning, drivkraft för utveckling?

Kunder, konsumenter och lagstiftare, fler och fler efterfrågar mer hållbara varumärken, produkter och tjänster. För att hänga med krävs ett genomtänkt hållbarhetsarbete. I våras var det många som hållbarhetsredovisade för första gången i och med den uppdaterade årsredovisningslagen. Frågan är hur många som tycker att det här med att hållbarhetsredovisa också är en drivkraft i utvecklingsarbetet?

Information

Datum: 19 oktober, 2018 Tid: 10:00 - 10:30 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Lagstiftning, väsentlighetsanalys och några riktigt bra tips

Den nya lagstiftningen om hållbarhetsrapportering ställer krav om upplysningar inom ett antal områden. Den säger även att ni som företag behöver identifiera era viktigaste frågor. Hur ska ni göra det? Och hur ska ni sedan arbeta för att redovisa på ett effektivt sätt samtidigt som ni får faktiska förbättringar i verksamheten?

Vi visar på både bra och mindre bra exempel och vi delar med oss av de lärdomar vi dragit av att ha arbetat med hållbarhetsrapportering.

Föreläser gör Efforts Martin Jansmyr och Magnus Marmgren. Martin är konsult och utbildare med fokus på verksamhetsutveckling och kopplingen till affärsidé, strategi och värderingar. Magnus konsultar inom bl.a. hållbarhet, verksamhetsutveckling och strategi. Magnus är även involverad i forskning inom dessa områden.

 

Praktisk information

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 10:00 – 10:30, därefter hänger föreläsaren kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

 

Varmt välkommen!

Anmälan

Webinar – Hållbarhetsredovisning, drivkraft för utveckling?

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar