Webinar – Hållbarhet vid evenemang

När många människor samlas på en och samma plats för en gemensam upplevelse påverkar detta både människor och natur. Det handlar om allt från inköp av varor, resor, att besökarna ska känna sig trygga och att evenemanget ska vara tillgängligt. Hur går det som arrangör att ta kontroll och arbeta mer hållbart?

Information

Datum: 1 december, 2017 Tid: 10:30 - 11:00 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Få en introduktion till vad hållbarhet vid evenemang är, varför det är viktigt samt vilka frågor du som arrangör behöver arbeta med. Vi visar också verktyget Hållbart Evenemang. Verktyget ger dig som arrangör inspiration och kunskap samt möjlighet att själv gradera ditt hållbarhetsarbete inom transport, jämställdhet, tillgänglighet med flera.

Föreläser gör Efforts Simon Strandvik. Simon har mångårig erfarenhet som rådgivare inom hållbarhetsfrågor i besöksnäringen.

 

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 10:30 – 11:00, därefter hänger Simon kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

Anmälan

Webinar – Hållbarhet vid evenemang

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar