Webinar – Mångfald i värdegrund och kultur

En stark och positiv företagskultur är bland det viktigaste för en långsiktigt framgångsrik organisation. Med en mångfald av perspektiv kan organisationen på ett bättre sätt navigera i en snabbt föränderlig omvärld. Så vad är viktigt och hur bygger eller förändrar man en företagskultur?

Information

Datum: 29 september, 2017 Tid: 11:00 - 11:45 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Fler datum för utbildningen

Förändring förankrad i verkligheten

Att ta tillvara mångfalden i en organisation handlar i grund och botten om respekt för varandra och inställningen att alla har något att bidra med. Lätt att säga, svårare att efterleva. För att komma framåt krävs metoder och arbetssätt som kommer nära det vardagliga arbetet och som inte missar att involvera dem som utför mycket praktiskt arbete.

Lyssna till Efforts Ida Lindgren om hur ett arbete med mångfald kan se ut och vad som kan bli effekten.

Som uppvärmning inför seminariet kan du på vår blogg uppdatera dig om nya diskrimineringslagen och vilka effekter vi hoppas den ger.

En vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet som håller på mellan 11:00 – 11:30, därefter hänger Ida kvar en stund för er som har frågor eller funderingar. Plattformen är Skype för företag, har ni inte redan plattformen i datorn så finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

………………………………………………………………………………………………………………………..

Anslut till Skype-mötet

Anslutningsproblem? Prova Skype Web App

Är det ditt första Skype-möte?

……………………………………………………………………………………………………………………….

Anmälan

Webinar – Mångfald i värdegrund och kultur

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar