Webinar – Arbetsmiljö och lönsamhet

Vilken arbetsmiljö erbjuder organisationer sina chefer och anställda? Vi har tre dimensioner att arbeta med i Sverige. Den fysiska. Den organisatoriska. Den sociala. Var finns den stora förbättrings- och lönsamhetspotentialen?

Information

Datum: 3 december, 2018 Tid: 10:00 - 10:30 Plats: Skype för företag
Lägg till i Min kalender

Vad säger forskningen och det sunda förnuftet?

I Sverige är den fysiska delen mest uppstyrd av lagar och krav. Men hur ligger vi till när det gäller de två andra? Är vi med i matchen där? Lönar det sig att arbeta förebyggande? Vad säger forskning och sunda förnuftet? Hur ska vi tänka om och när produktionstakt ställs mot säkerhetstänkade? Kan vi klä det förebyggande arbetsmiljöarbetet i siffror? Eller ska vi uttrycka den på annat sätt, kanske i form av engagemang?

Under seminariet diskuterar och reflekterar vi kring kopplingen mellan en sund och utvecklande arbetsmiljö och dess positiva effekter i form av lönsamhet.

Föreläser gör Efforts Martin Freed, utbildare, inspiratör och konsult.

 

Praktisk information

Cirka en vecka innan eventet får du en inbjudan med länk till webinariet. Efter webinaret hänger föreläsaren kvar en stund för er som har frågor eller funderingar.

Plattformen är Skype för företag. Har du inte Skype installerat på datorn finns en webb-applikation att tillgå direkt från inbjudan.

 

Varmt välkommen!

Anmälan

Webinar – Arbetsmiljö och lönsamhet

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer