Nyheterna i ISO 9001, ISO 14001 & 45001

Har du koll på vad som ändrats och vad det innebär för dig och din verksamhet? Senast hösten 2018 måste alla certifierade företag uppdatera sina verksamheter för att möta de nya kraven i ISO 9001 och ISO 14001.

Information

Datum: 12 juni, 2017 Tid: 09:00 Plats: Göteborg Pris: 5200 kr
Lägg till i Min kalender
Utbildningsansvarig: Martin Freed Tel: 0706-95 97 96

Kursens mål

  • En genomgång och praktisk tolkning av de viktigaste nyheterna och ändringarna
  • En aha-upplevelse för samordning av grunderna för ett integrerat arbetssätt

Kursens innehåll

  • Ledningssystem vs. standarder
  • Den nya gemensamma strukturen
  • Systematisk genomgång och tolkning – kapitel för kapitel
  • Utmaningar och möjligheter
  • Gap-analys och roadmap för det kommande arbetet

För vem?

Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med kvalitet, miljö  och arbetsmiljö. Lämpliga förkunskaper är grundläggande kunskaper i ledningssystem.

Anmälan

Nyheterna i ISO 9001, ISO 14001 & 45001

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer