NYA ISO 19011:2018 – VÄSSA DIN REVISIONSFÖRMÅGA

Nu är den här - ISO 19011:2018, standarden för effektiva interna revisioner. Den har anpassats till de nya ISO-kraven på bl a omvärldsanalys, ledarskap, livscykelperspektiv och värdekedja. Den ställer mer generella kompetenskrav på den interna revisorn. Det kräver också mer professionella bedömningar av revisorn. Häng med oss en dag och se vad detta innebär för dig och din organisation!

Information

Datum: 5 april, 2019 Tid: 09:30 - 16:00 Plats: Gamla Almedalsvägen 19, hus C Pris: 5900 kr
Lägg till i Min kalender
Utbildningsansvarig: Martin Freed Tel: 0706-95 97 96

Fler datum för utbildningen

BESKRIVNING AV ”NYA ISO 19011:2018"

Få metoder, verktyg och inspiration för att genomföra effektiva, integrerade och förbättringsinriktade revisioner av hela ert verksamhetssystem. 

FRÅN PROGRAMMET

  • Riskbaserad revision – vad menas?
  • Översikt – ISO 19011:2018
  • Uppdaterade revisionsprinciper
  • Bygg ett heltäckande revisionsprogram – hur får jag med allt väsentligt?
  • Revidera omvärlds- och intressentanalys
  • Revidera ledarskap och åtagande – vad är objektiva bevis?
  • Revidera livscykelperspektiv och värdekedja
  • Den moderna revisorn letar förbättringar – ändrade kompetenskrav
  • Intervjuernas ökade betydelse – allt syns inte i dokumentationen!
  • Metoder för revision på distans

FÖR VEM?

Du som planerar eller genomför interna revisioner. 

 

Praktisk information

Dokumentation överlämnas på USB i samband med utbildningens start.

Anmälan

NYA ISO 19011:2018 – VÄSSA DIN REVISIONSFÖRMÅGA

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Martin Freed

Civilingenjör, MSc
Styrelseordförande, Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 96

Jag är mycket intresserad av ledarskap, utbildning och lärande och har de senaste tjugofem åren arbe...tat med professionell kompetensutveckling på lite olika sätt. För det mesta möter du mig som föreläsare och talare i samband med utbildningar, kurser och seminarier. Jag har också hunnit med att vara VD för två företag och försöker använda mig av de erfarenheter som dessa utmaningar gav mig – såväl positiva som negativa. Egna upplevelser är viktigt för trovärdigheten, har jag lärt mig. Vad är det egentligen som är så spännande med utbildning? Jag har funderat mycket på den frågan. Förmodligen därför den ena dagen inte är den andra lik. Dessutom är varje publik i sig unik och man lär sig så länge man har elever som någon uttryckte det. Jag inser också att jag älskar det där särskilda ögonblicket där man de facto ser att polletten trillar ner. En glimt av möjlighet och insikt tänds. Jag kan då se att det vi skapat i samband med kursen kommer att starta positiva spiraler hemma hos kunderna. Känslan efter varje kurs är alltid densamma – en stor tacksamhet över att få arbeta med något så meningsfullt och givande. Lika stimulerande är det att arbeta med mina kollegor. Här är vi Effortianer - några ganska olika människor som formar en mycket intressant och utmanande helhet. Och med det gemensamma att vi vill göra en positiv skillnad som gör en skillnad. Humor är lika viktigt som ekonomi har vi sagt många gånger. Ta mig tusan om vi inte faktiskt menar det. Läs mer