Att leda och driva kvalitetsarbete

​​​​Som kvalitetsansvarig ska du leda och driva företagets kvalitetsarbete framåt. Hur organiserar du kvalitetsarbetet för att få goda resultat? Hur hänger kvalitet och hållbarhet ihop egentligen? Och hur får du med personalen på resan? Under tre inspirerande dagar får du verktyg för att leda och driva ett systematiskt kvalitetsarbete som inkluderar hela organisationen.

Information

Datum: 16 - 18 oktober, 2019 Tid: 09:30 Plats: Gamla Almedalsvägen 19, 412 63, Göteborg Pris: 18500 kr
Lägg till i Min kalender
Utbildningsansvarig: Stefan Book Tel: 0706-95 97 93

BESKRIVNING AV ”LEDA OCH DRIVA KVALITETSARBETE"

Utifrån en modern, bred syn på kvalitetsarbete får du med dig hur kvalitet (ISO 9001) hänger ihop med hållbarhet, miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001). Efter kursen kommer du bära med dig nya insikter, metoder och verktyg som både du och företaget har nytta av.

Från programmet

  • Kvalitet en affärsmöjlighet
  • Kvalitet = Hållbarhet – hur hänger det ihop?
  • Ledningssystem för kvalitet (baserat på ISO 9001:2015)
  • Fördjupning i processorientering
  • Roller i kvalitetsarbetet
  • Systematiskt förbättringsarbete
  • Analys- och planeringsmetoder
  • Ledarskap och strategi

En viktig del av kursen är diskussioner och erfarenhetsutbyte mellan kursdeltagarna.

För vem?

För dig som har börjat eller ska börja som kvalitetsansvarig eller kvalitetssamordnare. Kursen passar även dig som varit verksam ett tag och som behöver ny inspiration och nytänkande.

Anmälan

Att leda och driva kvalitetsarbete

Anmälningstiden har gått ut


Tillbaka till alla utbildningar

Föreläsare

Stefan Book

Civilingenjör, MSc, PhD
Managementkonsult och partner
Tel: 0706-95 97 93

Jag anlitas som inspiratör, för rådgivning eller för nulägesanalyser inför strategiska och operativt... viktiga uppdrag. Jag är också involverad vid genomförandet av strategiska utvecklingsarbeten hos våra kunder. Jag är nyfiken och söker ständigt nya insikter som kan hjälpa mig att tillsammans med andra finna bästa möjliga lösningar hos våra kunder.

Innan Effort doktorerade jag vid teknikens ekonomi och organisation på Chalmers. 2006 disputerade jag med min avhandling ”Naturalizing quality management” som gick under ytan på vad som påverkar framgången i utvecklingsinitiativ inom organisationer. Innan dess hade jag samlat erfarenheter från både fordonsindustrin, skolan och äldrevården.
Läs mer